Hiep hiep hoera voor Juliette!

Op zaterdag 4 april werd Juliette 3 jaar! Maar omdat het dan geen school was, vierden we feest voor haar op vrijdag 3 april! En haar mama kwam mee naar ons klasje. Eerst maakten we een kroon, we zongen liedjes en er werd een cadeautje gevist. Daarna mochten we een plaatsje zoeken aan de lange feesttafel. Juliette koos iets heel lekkers!!! Ze wou heel graag chocomousse voor haar verjaardag! En dat bracht haar mama gelukkig mee in heel mooi versierde potjes. Eerst de kaarsjes uitblazen en dan smullen maar. Haar mama maakte ook verse fruitsap of we konden ook melk drinken. Het was heerlijk! Dat was goed gekozen juliette 😉

DSCN3376 DSCN3377 DSCN3379 DSCN3381 DSCN3382 DSCN3384 DSCN3385 DSCN3386 DSCN3387

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *