Logo Humaniora Color SVG
Terug naar alle nieuwsberichten

schooltoneel

Laatste update: 30-06-2222 | 16:18

Wat zijn we blij dat we kunnen meedelen dat ons volgende schooltoneel gepland staat.

Deze productie is een samenwerking tussen de 3 basisscholen Broeders Nieuwstraat, Broeders Driegaaien, Heilig Hartschool Tereken en enkele secundaire afdelingen van de Broeders nl. Eerstegraadsschool, Humaniora, Handel en Biotechnische en Sport.

Heb je eerder al toneel gespeeld of live gezongen?

Speel je een instrument en wil je deel uitmaken van onze band?

Of wil jij je eerste stapjes op het podium zetten?

Dat kan allemaal!

Iedereen vanaf het 5de leerjaar tot het laatste jaar secundair is van harte welkom om mee in dit fantastische project te stappen.

Enkele belangrijke zaken om te weten:

  • Iedereen die wil meespelen, moet deelnemen aan de audities.  Geen paniek, dit is altijd een spannende maar zeer fijne belevenis
  • Via onderstaande QR-code kan je de teksten en liedjes terugvinden. Meer instructies voor de audities staan daar ook vermeld
  • De audities vinden plaats op woensdag 10 september en/of zaterdag 14 september
  • De voorstellingen gaan door op 10, 11 en 12 februari 2023 in Zaal Antigone van O.L.V. Presentatie (je moet na de schooluren beschikbaar zijn vanaf 8/02/2023 t.e.m. 12/02/2023)

Stefan Van Guyse, artistiek leider bij Jeugdtheater Ondersteboven, zal de regie van het toneelstuk “Perfect!” in handen nemen en alles in goede banen leiden.

Ben je nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje welke toffe liedjes en geweldige scènes beschikbaar zijn voor de audities. Grijp je kans en doe mee!

Scan de QR-code of klik op de link: https://bit.ly/3HZnYWM

Namens de productieploeg van de deelnemende scholen,

Bo Cherlet en Nicole Buys, productieleiding

Gelijkaardige berichten